Bucurii pentru copii – Crăciun 2021

  • Post category:Fapte bune

Dragi colegi,

La fel ca și anul trecut, prin grija voastră, a membrilor de Sindicat cu care NE MÂNDRIM, am reușit și în acest an să aducem multe zâmbete pe fețele copiilor de la centru social din Valea Screzii și Valea Plopului care funcționează prin grija părintelui Nicole Tănase.

Anul acesta am avut și susținerea Selgros Ploiești care ne-a pus la dispoziție o mașină mare de transport, astfel încât să încărcăm alimentele într-o singură mașină. De la conserve de bulion, ciuperci, mazăre, fasole verde, pește proaspăt și congelat, la dulciuri de post, pateuri vegetale, fidea, lapte, halva, pampers de diverse mărimi, năut, soia…. o multitudine de alimente, după părerea noastră aproximativ o tonă de alimente. În plus fața de anul trecut, de această dată am vizitat încă două centre sociale ale Asociației Pro Vita, respectiv un centru în care sunt găzduiți  atât seniori vulnerabili cu diverse afecțiuni cât și copii însoțiți de mame abandonate și un al doilea centru în care sunt găzduite exclusiv mame singure cu mai mulți copii.

Câteva cuvinte și despre Centrul social care funcționează sub auspiciile Asociației Pro Vita; în cadrul asociației sunt găzduite un număr de aproape 400 de suflete, iar obiectivele principale ale asociației sunt: derularea de programe de asistență socială adresate copiilor abandonați și tinerelor mame singure în sistem de plasament familial sau mixt; salvarea de la dispariție, recuperarea fizică, psihică și morală și reintegrarea copiilor străzii sau copiilor abandonați în spitale; sprijinul pentru integrarea în viața comunității a tinerilor peste 18 ani nevoiți să părăsească orfelinatele. 

Vă mulțumim că ați fost alături de Sindicatul Unicredit Romania într-un număr atât de mare – jos pălăria în fața voastră!

<< Înapoi