Despre Noi

Avand scopul de a exista un partener de dialog social puternic pentru managementul UniCredit Bank, Sindicatul Unicredit Romania a fost infiintat in anul 2008 prin solidaritatea a 15 angajati ai UniCredit Bank care au fost membrii fondatori ai sindicatului. Sindicatul a obtinut personalitate juridica in baza sentintei civile nr. 8553 din data de 18 decembrie 2008.

Birou Executiv :

Presedinte: Mihai Mihaila
Vicepresedinti: Marius Hogas, Mariana Buiac
Secretar: Ionut Jderu

Sindicatul Unicredit Romania are ca misiune apararea si promovarea intereselor sociale, economice, culturale si sportive ale angajatilor din cadrul UniCredit Bank, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu prevederile contractelor de munca.

Solidaritatea este conditia necesara pentru succesul sindicatului. Dezvoltarea sentimentului de colegialitate si solidaritate intre membri este preocuparea noastra continua. Participarea membrilor intareste forta organizatiei si o face capabila de a reprezenta corect interesele membrilor sai.

Sindicatul Unicredit Romania este calea prin care ajung informatiile importante la tine dar si modalitatea de a comunica Bancii problemele tale si de a obtine, daca e posibil, solutii de rezolvare a acestora.